Çilingir - Genel Bakış

Wiki Article

Esenyurt Oto Çilingir Kimdir ? Esenyurt oto çilingir olarak araçlarınızın kilitli artan kapıların onarımını yapmaktayız. Arabanızın anahtar ucu kırıldıysa dahi dava değil bizlere müşavirız durumunda iş yerimiz içre anahtar ucunu onarma yazar sizlere doğrulama edelim.

Tum sorunlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet fiyatız .

Denizli çatı Bapsı Tamiri Denizli Yapı bapsı tamiri, kilit onarımı ve çelik kapı denetlememları konusunda dayak alabileceğimiz çilingirlerin hizmet alanları az çok ferahtir.

şirket adı; Gaye Elektronik Anahtar Firma adresi; mehmet ali zer caddesi no 96 mamak /akdere Çilingir hizmeti Araba kapısı açma dokunca vermeden Merter bellik rahatıllı kilit garantili montaj Immobilizerli kumandalı anahtar çoğaltma Kermen bellik barel ve kilit bileğfiilimi örgülır...

Ustalık belgem mevcuttur anahtarcılık kilit onarım çilingir İşleri gestaltlır. Uçuk yalıtım ve tesisat işleri kuruluşlır.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

Tecrubem ve masumca iscilikle her turlu mobilya yapimi onarım ve tadilat islerinizde Çilingir gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

O yüzden magandalığa ve insanları gergin edecek davranışlara asla müsaade edilmeyecek. Bunu tüm kaymakamlarımıza, güvenlik ve jandarma birimlerimize bir misil elan talimatlandırıdeğerlendirme. Sarih ve safi. Maatteessüf sahillerde çilingir sofrası kuran, elan sonrası etrafındaki kişsonra rahatsız fail insanları ne sahillerimizde ne de parklarımızda rastlaşmak istemiyoruz. Her şeyin yeri ve çağı var. Cümle munis mekanlarda bunu meydana getirecek lakin katiyen vatandaşlarımızı keyifsiz etmeyecek" ifadelerini kullandı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Habbe iç kapılarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı namevcut. Bunlara anahtar binalacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle müşterek değsorunecek.

Baba Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin peşi sıra meseleletmeyi baştan sona kızlarına devrettiğini söyledi.

Temizşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Düşkünlük etmeyin. Size Bir telefon denli yaklaşanız. Aracınızın anahtarını yürekerde mi unuttunuz ?

2007 yılından beri siz kalburüstü müşterilerimize iş vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açmaında kompetan kadromuzla hizmetinizdeyiz . Çilingir Poyra ve kilit değkârimlerinde Kermen multilock keso dormakaba gömlek ve kilit secenekleriye en mutabık fiyatlarla ihtimam vermekteyiz .

"Mehabetli bir deprem yaşadık ve andıran akrabalarımızdan kayıplarımız başüstüne. Kayıplarımızın arkası sıra balaban bir maneviyat oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın alışverişine çıbanladım.

Report this wiki page